Uusia jaksoja katsottavissa Youtuben puolella!

Lisätty: 11 tammikuun, 2016

Jos ette ole jo käyneet, niin nyt kannattaa käydä katsomassa, siellä nimittäin on muutama F.E.A.R. -pelistä tehtyjä jaksoja julkaistu jo useampi kerta. En ole vain muistanut niistä tänne tunkea tiedotetta. Laitan ne myös tähän suoraan embeddinä ni voitte suoraan tästä katsoa, tai sitten mennä youtubeen katsomaan ne painamalla TÄSTÄ. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Valitettavasti myöskään Dishonored pelin jaksot eivät jatku, sillä oli käynyt niinkin huono juttu, kuin save tiedostojen tuhoutuminen. Siitäkin kyllä olen suoraan youtubessa kertonut pienessä vlogipätkässä.

Mutta, ne F.E.A.R. videot:

Sokerina kakunpääl (vaimitensemeni?), tässä vielä kun availin pari CSGO casea.

 

Olihan tässä taas kerrakseen videota. Ei muutakun muistakaa seurata minua Twitterissä ja Twitchissä. Vaikkakin pyörin Twitchissä enemmän kuin missään muualla. :)

Facebooktwitter


(c) Nulleeet.com 2015